Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Megasztár 4 - Top 8

2008.11.04. 11:50 | matareseklan | Szólj hozzá!

Durva! Odavág! Ez ütött! Kb ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a hétvégi Megasztárt. Azonban ezek nem pozitív jelzők, hanem nagyon is negatívak. Aki látta a hétvégi műsort tudja, hogy a TV2 alulmúlta magát. Voltak mikrofonos hibák, Fenyőnek egy döntős erejéig lehalkult a mikroportja, a végén amikor búcsúztatták a kiesőt a Csillagdal szólalt meg, nem a Búcsúdal, Szekeres Nórát élőben égette Király Viktor…

Szóval röviden tömören ennyi! A fellépőket már csak minimális kritika érheti ezek után. Már ha emlékszik valaki egyáltalán az előadásokra a rengeteg hiba, baki és mellékszálak figyelése után.

A gyenge kezdést (Király Viktor) követően voltak életképesebb és nagyon jó előadások. Király Viktor is csak abból a szempontból volt formán aluli, hogy olyannak tűnt, mint aki nem érti teljesen a szöveget.

A musical-es Fekete Dávid előadás tetszett, persze én musical fan vagyok, bármit énekel, nekem jó lesz. Tóth Lüszi jó számot választott, de nem a legjobb előadásmódot. Szecsődi megint hamiskásnak tűnt, Tamara hangja újra megfogott, főleg, hogy szerb nyelven is énekelt.

De nem is az előadások, hanem a zsűri összekapása volt az est fénypontja. Kezdődött azzal, hogy Lakatos Krisztián énekelt, megjegyzem a hanghiba egyszer itt is előfordult, de az énekes szépen áthidalta. Az értékelésnél Fenyő Miklósnak már kevés idő jutott, így tett egy célzást Fridi felé. Majd ő visszavágott, majd újra Fenyő, majd újra… Szerintem szórakoztató volt, ezzel talán a nézettséget próbálták növelni, amire szükség is volt, mert a Szombat esti Frász elverte a TV2 műsorát rendesen.

Persze ezzel még nem volt vége, két előadás közti szünetben Szekeres Nóra megkérdezte Király Viktort a tesója Himnusz előadásával kapcsolatban, aki röviden csak annyit válaszolt, hogy ezt nem egy ilyen nívós műsorban kellene megbeszélni. Ezen is jót nevettem és eszembe jutott, hogy ezt is megrendezhették?

A voksokról annyit, hogy most már a zsűri is „kikelt” a szavazók ellen, hiszen megint két olyan ember került eléjük, akik nem érdemelték ezt meg. Nkuya Sonja sajnos kiesett, megint nem ő volt a leggyengébb, de a zsűri közte és Tamara között kellett, hogy válasszon. Így a két jobb énekesből, a kevésbé jót választották.

A végén már én éreztem magam kényelmetlenül, amikor a Csillagdal újra megszólalt, a Búcsúdal helyett Sonja távozásakor…

A végén pedig itt van a számomra legjobb előadás: 

Címkék: megasztar

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr27749106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása