Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Összefoglalásul...

2009.05.14. 07:38 | matareseklan | Szólj hozzá!

Elmondhatom, hogy hosszú ideje nem frissítettem, azonban rengeteg dolog történt velem, nem volt időm és kedvem sem nagyon a bloghoz. Azonban most kis pihenőre fogtam magam, úgyhogy míg itthon vagyok írok pár gyors összefoglalót.

Hétvégén másodszorra is láttam az X-men Origins: Wolverine-t. Haverral a Corvin moziban néztük meg, egy jó edzés és egy finom kaja után. Másodszorra jobban tetszett, bár nem tudom nekik megbocsátani a kevés akciót.

Apropó edzés. A december 31-ei fogadalmamat eddig tartottam, és mindig megvettem a korlátlan bérletet, le is járok, ha tudok, heti négyszer. Eredmény eddig minimálisan, de látszódik. Bár én úgy gondolom, hogy ez leginkább annak köszönhető, hogy minden edzés végén egy fekve nyomást és egy franciarúdas bicepsz gyakorlatot beiktattam. E kettő teljesen függetlenül minden nap megtörténik (kivéve persze ha melleztem, akkor nincs külön fekve nyomás, vagy bicepsz végén nincs még egy bicepsz). A mellem kicsit kikerekedett, de a karom még továbbra is kicsi. Ebben a hónapban változik a műszakom, úgyhogy most lesz két hét, amikor 4x, vagy 5x is le fogok menni.

Hát igen, eljött az idő, amikor legnagyobb sajnálatomra a műszakomat elhagyom (a jó kis összeszokott csapatot), hogy egy másiknak már nem csak aktív tagja, hanem vezetője legyek (műszakvezető). Hogy ez mit jelent? Semmit. Se pénz, se elismerés, csak baszogatás. De hát ha jön egy esély, azt meg kell ragadni, ki tudja, hogy mikor lesz rá legközelebb lehetőségünk.

Na persze nem csak ezek történtek velem. A blogcsend legfőbb oka az új telefonom (és PDA-m), a Samsung I900, Omnia. Szombat este óta baszogatom, munkaidőben, otthon, a buszon, edzésen, evés közben, álmomban. Szép, aranyos, kisebb tesztet írok majd róla később.

És persze lakásügyben is vannak előrelépések, megint találtunk párommal egy olyan szépséget, amibe beleszerettünk, csak itt meg nem akarnak velünk előszerződést sem kötni, míg ők nem találnak egy újat, ahova költözhetnek. Hát mindenkinek megvannak a maga rigolyái, de így elég nehéz lesz nekünk július 1-ig megtalálni az igazit. Ugye ez az az időpont, amikor a szocpolt és az állami kamattámogatást megszüntetik, na ezután már elég problémás lesz a hitelfelvétel…

És ha mindez még nem lett volna elég (rohanás, idegeskedés stb), akkor tegnap még elszállt a rendszerem (vírusfertőzés és egyebek), aminek késő esti telepítés lett a vége. Ami nem is baj, hiszen a winfosom már elég lassú volt, de azért szívesen töltöttem volna mással az időt. Persze a végén még egy jó kis tésztasali elkészítése is belefért az időmbe, amiből ma reggelre már egy deka sem volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr291120657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása