Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Resident Evil visszatekintés

2009.03.20. 23:54 | matareseklan | Szólj hozzá!

1996 – Raccoon városában, Albert Wesker - mint kapitány - megalapítja a rendőrség új különleges osztagát, a S.T.A.R.S.-t (Special Tactics and Rescue Squad, Különleges Taktikai és Mentő Csapat). 1998 július (Resident Evil 1) – Wesker, a Bravo csapat után küldi az Alfát, miután megszakadt velük a kapcsolat az Arklay hegységi küldetés során. Az Alfa csapatnak egy nem várt zombiktól hemzsegő borzalommal kellett szembenéznie, amit az arklay-i kastély alatti titkos laboratóriumban történt baleset idézett elő. Wesker titkos tervei lelepleződtek, saját művének, a Tyrantnek keze által kellett meghalnia. Arról azonban senki sem tudott, hogy a vérében ekkor már burjánzó vírus segítségével, a teste regenerálódni volt képes és egy teljesen új életet adott neki. Úgy döntött, hogy egyelőre elbújik a világ elől és nem fedi fel a titkát. Chris Redfield rájött a G-vírus létezésére és elindult Európába, hogy tovább nyomozzon a Védőernyő társaság után.
 
1998 szeptember (Resident Evil 3) – A régi S.T.A.R.S. csapattag - Chris partnere - Jill Valentine, eltűnt társa után eredt Raccoon városába. A Védőernyő társaság ledobott a városba egy T-típusú Nemezist, hogy felkutassa és elpusztítsa az összes életben maradt S.T.A.R.S. tagot. Jill felvette vele a harcot és nagy nehézségek árán legyőzte. Végül, Barry Burton segítségével el sikerült menekülnie abból a borzalomból, ami Raccoon városából maradt.
 
(Resident Evil 2) Ezzel egy időben, Claire Redfield - Chris húga - megérkezik Raccoonba, hogy megkeresse eltűnt bátyját, de arra nem számíthatott, hogy egy minden képzeletet felülmúló horrorral kell majd szembesülnie. Szerencsére Leon S. Kennedy - újonc rendőr – segítségével, neki is időben el sikerült menekülnie a városból. 1998 október – A kormány végül úgy döntött, hogy a szörnyű vírustól való teljes megtisztítás érdekében, nem maradt más megoldás, mint atomot dobni Raccoonra.
 
1998 december (Resident Evil Code Veronica) – Claire, miután rájött arra, hogy ez az egész szörnyűség a Védőernyő társaság biofegyver kísérleteinek volt köszönhető. Egy titkos akció keretében bejutott a párizsi laborba, hogy létfontosságú bizonyítékokat szerezzen. Sajnos fogságba esett és Rockfort szigetén ébredt egy börtönben. Annak érdekében, hogy a T-Veronica vírusból egy mintát szerezzen, Wesker a saját magánhadseregét küldte Rockfortra és titokban szabadjára engedte a T-Vírust. Claire segélykérő e-mailjét megkapva Chris azonnal repülőbe szállt, hogy megmentse húgát. Miután végre találkoztak, közösen legyőzték Alexiát, vele együtt a T-Veronica vírust és elmenekültek a szigetről, pont mielőtt a bázis felrobbant volna.
 
2002 – Chris és Jill részt vettek a Védőernyő vállalat utolsó oroszországi bázisának az elpusztításában. Sikerrel jártak, ahogyan az új biológiai fegyver kiiktatásában is, aminek a neve T-A.L.O.S volt. De arra egyikük sem számított, hogy Wesker újra felbukkan majd…
 
2009 – Chris Redfield jelenleg a B.S.A.A. (Bioterrorism Security Assessment Alliance - Bioterrorizmust Felmérő Biztonsági Szövetség) tagja, melynek célja, a megszűnt Védőernyő vállalat által létrejött titkos szervezetek felkutatása és kiiktatása. Egy forró nyomra akad Afrikában, rögtön útnak is ered…
(köszönet a gamekapocs oldalnak az infókért)

Címkék: game

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr71015384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása