Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Megasztár 4, hát ez is véget ért

2008.12.22. 15:05 | matareseklan | Szólj hozzá!

Szombat este a TV2 stúdiójában véget ért a Megasztár 4. évadja. Meg kell mondanom, attól függetlenül, hogy milyen pletykák és szóbeszédek voltak a műsor alatt, azért a tv csatorna a nagyon gyenge mezőnyből mégis a legjobbat hozta ki győztesnek. Király Viktor a bent maradó 5-6 emberből tényleg a legkiemelkedőbb, persze ő sincs azon a szinten, amit anno Caramell, vagy Rúzsa Magdiék hoztak

A műsor egyébként nem hozta a 2 évvel ezelőtti szintet, a döntőre tehát a már megszokott stúdióban került sor. Ezt is éppen csak megtelített a nézőközönség (úgy látszik arra nemcsak a pénz nem jött össze, hanem a nézőszám sem lett volna elegendő). Persze minőségromlás van az előző évekhez képest, hiszen voltak hanghibák (mikrofon) és hanghibák (Szekeres Nóra). A sikítozó tiniken kívül még Medveczky Ilona is magára vonta a kamera figyelmét, akit pár napja az RTL kirúgott a táncos műsor zsűrijéből.

Bár a zsűri több héten át hangoztatta, hogy milyen kemény ez a sorozat, milyen jó énekesek vannak, azért a közönségnek sikerült két közepes hangú, átlagos énekest a döntőbe szavazni, ehhez ezúton is gratulálok. Ha belegondolok, hogy közben Tamara szintű énekesek estek ki… De ezt felejtsük is el, illetve próbáljuk elfelejteni, azonban a kezdő két, vagy inkább négy szám, amit Dávid és Viktor énekelt, nem nagyon ütötte meg a döntő színvonalát (már ha van ilyen egyáltalán). Bár Fekete Dávid mindent beleadott, ettől jó előadást, de hamis hangokat hallhattunk. Viktor hozta a szintet, de többször ő is hamisra sikeredett (aki ugrál a színpadon, kapkodja a levegőt, ezt most ő is megtanulta).

Aztán egy Mester Tamás kijelentés után (meghalok, ha nem Király Viktor lesz a győztes), Dávid visszazuhant, rossz előadásokat produkált, hamisan énekelt, és még a musical-jei is rosszul szóltak. Fridi gyorsan megvigasztalta, és honoráriumából felajánlott a második helyezettnek egy ugyanolyan autót, mint amit a győztes kap. Talán Dávid halvány mosolyával konstatálta (miután 55%-a, 45%-ra fordult), hogy jó lesz az az autó is, nem fogja megerőltetni magát.

Aztán ahogy korábban jósolták, Király Viktort hozta ki a közönség győztesnek. Az, hogy volt-e csalás, vagy sem, kit érdekel, hiszen ha kijön a lemeze, nem kell megvenni, és kész. Több döntőst is megkerestek, például Tamara is ad ki cd-t, akinek az tetszett, megveszi azt.

Egy érdekes és vicces megmozdulás azért volt a műsorban. A válogatáson befutott pancserek csapata is szerepet kapott a Megasztár döntőben és ahogy korábban, most is jót lehetett rajtuk (nem velük) röhögni. Továbbá volt Megasztár fiú és Megasztár lány csapat, akik a legjobb 10 visszahívott versenyzői voltak.

A műsorról meg annyit, hogy a TV2 beégette magát a zsűrivel, az előadásokkal, a fellépőkkel, és a Megasztárt körüllengő pletykákkal. No comment.

Címkék: megasztar

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr51836709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása