Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

24 - Redemption

2008.11.27. 11:38 | matareseklan | Szólj hozzá!

Jack Bauer visszatért. Illetve vissza fog térni januárban, addig pedig hála a készítőknek egy egész estés filmben tudhatjuk meg, hogy mi lett a jó öreg Agent Bauer sorsa miután elhagyta szerelmének a házát…

Ugye mindenki emlékszik még, hogy az utolsó részben a legújabb nehéz napja után Jack már-már arra gondolhatott, hogy megöli magát, hiszen talán semmi sem ér az élete szerelme nélkül, az országa üldözi, hiába a sok jó, és a temérdek élet, amit megmentett.

Egy rövid indiai kitérő után Afrikába talál otthont, egy volt katonatársa mellett, menekül az amerikai kongresszusi vizsgálat behívója elől. Amikor az iskolát ahol élt és segített támadás éri, újra felveszi a kesztyűt és profiként a rászorulók oldalára állva irtja az ellent. A Sólyom végveszélyben óta tudjuk, hogy ezek az afrikaiak nem egy baráti társaság és kb úgy lőnek, mint aki először vett kezébe MG-42-t, tehát nagy hanggal de kevés találattal. Így Jack könnyedén menekül meg kis barátaival, és mint mindig most is önzetlenül áldozza fel magát értük. Igen, feláldozza, mert az amerikai nagykövetségre kell bejutassa a gyerekeket, azonban ezzel feladja magát a kormánynak, akik hazaviszik és innen fog folytatódni a következő nehéz nap.

A Redemption névre hallgató átmeneti rész hozza a 24 stílusát, de nem annyira pörgős, nem zsúfoltak bele annyi akciót és történést, mint szoktak. Inkább csak egy sima mozifilm lett belőle. Azonban több, mint 1 év után kellett ez a Bauer történet, mint sivatagi menekültnek egy kulacs víz. Jack nem öregedett, bár mintha meghízott volna egy kicsit (ez lehet az alkoholtól Mr. Sutherland…), és a szokásos formában kapja el és zúzza le a rosszfiúkat.

A filmet feldobták néhány nagyobb színésszel, mint Robert Carlyle, aki Jack katonatársát játssza, vagy Jon Voight, aki a jövőbeli főellenfél lesz. Van új elnökünk, aki tisztára Hillary Clinton kinézetű, tehát ezzel elárultam, hogy nő, ami természetes, mivel az Obama/fekete elnök sztorit már lelőtték a készítők. Kicsit bepillantást nyerhettünk a háttérben zajló eseményekbe, megint egészen a legfelső körök kerülnek majd gyanúba, szóval minden olyan, mint régen. És az, hogy Jack-nek milyen lesz a következő nehéz napja, majd az új évben kiderül.

Az utolsó két évad annyira nem tett rám mély benyomást, bár Jack hozta a formáját, de már csak olyan dolgokat vonultattak fel, amit korábban már láttunk, nagyon megdöbbentő rész nem volt benne. Ez a film most megmutatta, hogy az öreg Jack Bauer, nem vén Jack Bauer… Sokat várok a következő sorozattól…

 

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr52791101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása