Hol is kezdjem? Hááá! Egy durva, rohanós és kemény hétvégén és hétfőn vagyok túl. Illetve még nem vagyok túl, hiszen még dolgozom. Fusi, a szabimon. Na azért durva!
Úgy érzem részben a hétvége és a mai nap az ételekről is szólt. Egyrészt csináltam egy fenséges pizzát, ami nem bolti pizzériás pizza. Hanem az a fajta, amiből annyit eszel amennyit akarsz, és nem fekszi meg a gyomrod. Nagyjából 1 tepsi pár óra leforgása alatt el is fogyott. Könnyedén.
Aztán volt még egy kis tésztasaláta, saját recept alapján, azt sem kellett kínálgatni, hamar elkapkodta a család. Egészen belelendültem, és vasárnap este még legszívesebben sütögettem volna.
És eljött a mai nap. Megismerkedtem a Zöld Kapu nevű étteremmel, a Szőlő utcában. Ez a hely arról híres, hogy magyaros ételeket (nem csak azt), nagyon nagy adagban, olcsó áron kínálnak. Az étterem a Flórián tértől van nem messze, Óbuda egyik legjobb étterme, egy eldugott kis utcában. Az étel minőség kiváló, a kiszolgálás udvarias és gyors. És leginkább az ár/mennyiség arány fogott meg. Szóval körülbelül 2190 Ft körül van egy nagyobb tál főétel, ami pesti viszonylatban olcsó ezért a mennyiségért. Azt hiszem ez egy visszatérő kedvenc hely lesz.
Végül itt van két gyengébb minőségű kép (telefonnal készítettem), ezeket rendeltük ismerőssel az étteremben. Mindkettő csirke, az egyik rizzsel és sajt öntettel, a másik paradicsom körettel és szalonnával meg egyebekkel.
Utolsó kommentek