Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Megasztár 4 - Top 10

2008.10.20. 11:42 | matareseklan | 4 komment

Az emberek többsége múlt hét szombaton melózott az október 24 miatt. A fárasztó 6. munkanap után már semmi másra nem vágyunk, mint egy kis kikapcsolódásra, és pihenésre. Esetleg a tv előtt. Miközben az RTL KLUB éppen a Celeb vagyok című műsorral hódít, Benkő Dániel Soma nevét suttogva rejszol (vagy imitálja azt), és a jelentősen megvágott S.W.A.T című akció filmet adják (de minek), addig a TV2 folytatja a Megasztárt, immár 10 versenyzővel. Rögtön a műsor elején lesokkolt Till Attila és csapata azzal, hogy a műsort megszakítják a Popdarálóval. Ezt most miért is? Ki kíváncsi erre? Mire jó ez? Na, mindegy, addig fürdés, kajakészítés, míg ez a hülyeség lemegy.

Szóval belecsaptak a lecsóba! 10 ember, és a végén csak egy maradhat. Persze ez még nem jelenti azt, hogy csak 1 embernek jelenik meg cd-je! Az előző Megasztárok alapján megtanulhattuk, hogy a zsűri által legelején kidobott emberek is sztárok lehetnek Magyarországon (Bartók Krisztián). Sőt, néha ők járnak jó, hiszen a verseny győztesére ráerőszakolna egy stílust és ez nem feltétlenül lesz sikeres. Jó példa erre Tóth Vera, akinek a második albuma, ami azért nagyban más, mint a TV2 támogatásával készült első, sikeresebb is volt.

Bemutatkozott az új Csillagdal, ami egész jól sikert, és a műsor végén a Búcsúdal is, amivel elköszönnek a vesztestől. Ez utóbbi kevésbé sikeres számomra, de mint írtam az előbbi hozza az eddigiek színvonalát. Fura volt, már a múltkor észrevettem, hogy amikor valakinek megy az előadása, addig a többi versenyző állva, mosolyogva táncol és szórakozik. Mint akik beszívtak. Ez most kötelező? Mert nem hiszem, hogy ha előtte két perccel a zsűri leszedi rólam a keresztvizet, akkor hüde nagy kedvem van bulizni. Ráadásul hülyén néz ki, és ha pont én vagyok a következő fellépő, akkor le is fáradok.

Azt meg pláne nem értem, hogy Mester Tamás miért nyomja folyton azt a szöveget, hogy ez egy nagyon erős mezőny, nagyon jó énekesekkel stb. Ebből a 10-ből a hétvégi előadás után 3-4 ember kiszórható lett volna. Kezdve Tóth Lüszivel, aki úgy adta elő a számot, hogy kb 3x volt hamis, meg talán még szöveg tévesztés is volt benne. De persze tovább ment, mert a nézők szeretik, hiszen annyira aranyos. Kár, hogy a Megasztárnak ehhez semmi köze.

Ásos Attila is alulmúlta magát, nem elég, hogy szar volt az előadása, de azzal, hogy mindig úgy énekel, mint aki befogja az orrát, néha az őrületbe tud kergetni. Fenyő szaktárs pedig folyamatosan mondja, hogy egyéniség vagy, egy hang vagy, stb. Basszus, kezdem azt érezni, hogy rossz a fülem, mint Fridinek…

No, mindegy, a lényeg, hogy közönség szavazott, Szonja és Balogh Imi került a zsűri elé. Az biztos, hogy nehezen szavazták ki a debreceni fiút, hiszen nem ők ketten voltak a leggyengébbek! Végül megszületett a döntés, és Balogh Imre, aki most egész jó előadással rukkolt elő, elbúcsúzhatott a versenytől.

Címkék: megasztar

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr7722811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

X 2008.10.20. 16:44:31

Hali!

Nekem se tetszett annyira, és nem értem hogy miért csak a "félvér" ifjúknak van itt esélye... A mezőny fele simán kiszórható lenne, az, aki viszont nagyon jó énekes, persze már be sem jutott a top tenbe. :/ Ha összeírnánk kik jutottak be... Kell egy kislány, egy vietnémi kislány, több félvér egyed, egy külföldi magyar, aki nem más, mint egy énekes öccse is, aki ugyan vágyik arra, hogy ne a celeb (?!) öccseként emlegessék, de azért attól még messze van, hogy akkora sztár legyen.... Akkor miről beszélünk? Nem hiszem el, hogy helyi magyar nincs, aki ne állná meg a helyét...

Mester Tomi meg naná hogy azt mondja, erős a mezőny, persze... no komment kategória...

Balogh Imit sajnáltam, hogy kiesett, nekem nagyon tetszett a szombati produkciója :)

Köszönöm a szót! :D

matareseklan 2008.10.20. 19:26:47

Szia!

Ugyanezt érzem én is. Van itt vietnami, roma, fiatal, idősebb, határon kívüli, vidéki, fiú, lány, külföldi, híresség stb. Szóval pont a TV2-nek való felállás. Más kérdés, hogy ezért az állapotért kiraktak egy csomó jó hangot!

thx a hozzászólást!

vape 2008.10.21. 21:20:04

Én nem néztem, egyrészt nem érdekelt, másrészt más dolgom volt, így hallgattam csak.

A musical-es titán megint alulmúlta magát. A Lehetsz királyt még az Operettszínházban előadott produkciót is alulmúlta - elég sz*r a magyarosítása, de a srác rátett még egy lapáttal :S

Nem tudom milyen volt a nézettsége...

matareseklan 2008.10.21. 23:37:58

Szerintem nem volt rossz, de valószínűleg nem húzza sokáig.
A korábbi adásokban, amikor valaki benyögte azt a szöveget, hogy "...csak azért is ezt adom el...", a következő versenynapon kirakták...!
süti beállítások módosítása