Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Filmmustra újra

2008.08.22. 03:39 | matareseklan | Szólj hozzá!

Börtönvonat Yumába: Az 1957-es Ben Wade és a Farmer című film feldolgozása. A régi verzióhoz nem volt szerencsém, de a James Mangold rendezésű 2007-es mozit a héten megnéztem. A nyughatatlan rendezője ismét jó forgatókönyvhöz nyúlt és remek színészeket szerzett meg a remake-hez. Bale és Crowe játéka számomra csodás volt, a történet rabul ejt, és nagyon jó volt a színészek kiválasztása a szerepekre. Még a mellékszínészként játszó Ben Foster is tetszett, aki az X-men 3-ban Angyalt játszotta.

Férfibecsület, egy gyerek megtanulja tisztelni apját, a két egymásnak feszülő szereplő kölcsönös tisztelete röviden ennyi, míg várjuk a 3:10-es Yuma-i járatot. Néha nem minden olyan, mint aminek elsőre látszik. A rossz fiúban is van jóság, míg a jók nem mindig angyalok.

Hellboy 2: Látványos, pörgős, poénos. A nálunk forgatott filmre szerencsére rányomta a bélyegét a rendező, Guillermo del Toro. Korábban A Faun Labirintusa című filmmel futott be nálam, annak is elég rendhagyó képi világa volt. Nos ezt átmentette a Hellboy 2-be, elég csak a Sötét Angyalra gondolni. A film egyébként látványos, de az akciójelenetek aprók, nincsenek benne grandiózus jelenetek. CGI és maszk szintén rendben van, bár én Pokolfajzat maszkját nagyon kamunak láttam, szinte éreztem, hogy valami gumi szar van rajta.

A történet sablonos kicsit, meg néhány mondat és jelenet is, de vannak részek, amik feledtetik a rossz dolgokat. Ilyen például az új szereplő, Dr. Johann "Krautz" (- Krauss! Két esszel! - Ja, persze. SS.), vagy ami talán az egyik legjobb jelenet, mikor Hellboy és Abe becsiccsentenek és a „Can’t smile without you” című számot éneklik. Egyszer nézhető, folytatása következik…

Taxi 4: Ez meg mi??? Komolyan mondom egy vicc volt az egész film. Nem akartam elhinni, hogy tényleg annyira szar, mint mondják, de sajnos fostalicska az egész. Az eleje jól indul, kezdek reménykedni, hogy meg lesz, legalább a 2. rész szintjét tudják majd hozni, de utána az egész megy a süllyesztőbe. A poénok kimerülnek abban, hogy a rendőrök hülyék, a végén koppintanak kicsit a Sebhelyesarcúból, és ennyi. Volt Taxi 1. Azzal kezdődött és azzal is ért véget a film. Az utána lévő részek már csak az első film paródiái. Az meg, hogy megint valami szuper dolgot tud a taxi, hát fúj… Ráadásul elfelejtették, hogy a Taxi, azért taxi, mert autós jelenetek kellenek bele, meg üldözés, na azok most itt tulajdonképpen kimaradtak.

Bolondok aranya: Pozitív csalódás. Bár én ezt a Matthew gyereket nem csípem, talán csak a 2020-ban és a Szaharában tetszett, az ilyen limonádé filmjeitől felfordul a gyomrom, de valamiért ez a film bejött. Na, nem egy nagy durranás, de volt egy két jelenet, amin nagyon lehetett nevetni. Mondjuk kellett Kate Hudson játéka és a jóféle forgatókönyv is hozzá. Mert a történet és a szövegek egész jók lettek, egy álmos estén meg lehet nézni és egy jót nevetni. Nem gondoltam volna, hogy Sutherland ennyi idősen bevállalja azt a búvárkodós medencés jelenetet...

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr8627050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása