Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Teszt: Soldier of Fortune - Payback (X-box 360)

2008.08.18. 17:25 | matareseklan | Szólj hozzá!

2000-ben jelent meg az Activision egyik sok pénzt hozott játéka, a Soldier of Fortune. Természetes volt, hogy ezeket a sikereket meglovagolva jön a folytatás. 2002-ben a második résznek örülhettünk, és aki emlékszik rá, hogy milyen gyönyörű volt, ahogy a shoti-val ellenfelünk lábát ellőhettük, majd ott ugrált a szerencsétlen, na az biztos várta már a 3. részt is. A Payback alcímet viselő játékra 5 évet kellett várni.

Ha most lenne írói vénám, akkor sem nagyon tudnék ettől többet írni. Vártam, játszottam vele, csalódtam. Ennyi. A kiadó cég biztos úgy gondolta, hogy van még célközönsége, a nyomom az előre gombot és lövök típusú játékoknak, mert ez nagyjából ennyi. Az ellenfelek buták, az akciók szkripteltek. Ezt azért is írom, mert a kettő együtt egy ultraszar játékot hozott össze. Mész, megjelenik az ellen, leírtod, azt mész tovább. Ennyi.

Írhatnám, hogy de itt a történet!, de nem írom, mert az is gagyi, ráadásul nekem a vége kicsit homályos is volt. Megjegyzem rögtön, hogy rövid a játék, elején egy kis városi harc, majd dzsungel, barlangok, város oszt annyi. Bár én szeretem, ha kicsit színezik a világot, tehát utazgatunk, nem csak a sivatagban lövöm az arabokat, de itt ezt sem sikerült kiemelni, leginkább a buta ellenfelek miatt.

A hang. Fura. Játszottam már jó néhány FPS-el, de itt a G36, M4, AK47-es hangja egyedi, egyedien szar. Nem volt valami nagy élmény ezzel lőni. Bár színezte a dolgot, hogy elég sok fegyver használható, felvehető, sőt tulajdonképpen a játék kezdetén kiválaszthatunk elsődleges, másodlagos fegyvert. Ajánlott minimum AK-t vinni, ahhoz mindig van töltény és az egyik legerősebb fegyó, de a hullák kezéből mindig kicsavarható a vas, és mehetünk azzal tovább.

A fő gonoszok legyőzése sem túl nehéz, az megdöbbentő, hogy az utolsó rossz fiúk hamar puskacsövünk elé kerülnek. Ha ezeket is letudtuk jön egy kis dráma, egy bejátszás, aztán már cserélhetjük is a lemezt.

A grafikai megjelenítés egész jó, tulajdonképpen csak ezt tudnám kiemelni, na nem az akkor kiadásra került játékokhoz képest, amit azért sem értek, mert az előzetes képek alapján nagyon durva megjelenítést vártam, és egy kicsit konszolidáltabbat kaptam. De ez az egyetlen élezhető vonása. A második részhez képest, amit tucatszor végignyomtam, ez komolyan mondom visszalépés.

Nem is írok többet, az értékelés magáért beszél majd. A játék teljesen lineáris, elakadni nem lehet, szóval pár óra tiszta játékidő.

Sof 3 - Payback adatlap
 
 
                  Kiadó:
Activision
                  Fejlesztő:
Cauldron
                  Típus:
FPS
 
Grafika:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
 
7,7
Hang/zene:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
 
Játszhatóság:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
 
Kezelőfelület:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
 
Intelligencia:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7
 
Nehézség:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7
 
Hangulat:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8
 
 
 
Pozitívumok:

Pörgős akciók, változatos pályák, viszonylag szép grafika

Negatívumok:

Mész és lősz a buta ellenfelekre akik tömegesen, vagy egyenként jönnek

 
 
Előzetes:
Galéria:
 
 
ÖSSZEGZÉS:

Nem rossz, de csak egy újabb bőr lehúzása a kategóriáról

T E S Z T E L V E

Címkék: teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr13621683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása