Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Játékok 2009-ben

2009.01.11. 19:27 | matareseklan | Szólj hozzá!

Egy durva és játékokban gazdag ősz és tél után, a 2009-es esztendőben sem kell félni attól, hogy nem lesz mit megvenni/letölteni/cserélni. Itt van néhány darab, amikre én (is) várok. Persze ezek mellett lesz még néhány szépség, most megpróbálom azokat összeszedni, amik megjelenése közeleg, vagy mindent visznek majd megjelenésükkor. A képek a gamer365.hu oldalról származnak, köszönet érte.

Valamiért ha erről a játékról hallok az jut eszembe, hogy nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Azonban a Remedy által készített játékot már nagyon sokan várják, nem hiába, hiszen a képek és a kisvideó alapján ez mindenképpen az év durranása lehet a horror kategóriában.

Nos, ez a játék, lévén nagy Alien rajongó vagyok, már nagyon várt számomra. Volt, hogy felvetődött, ki sem adják, megszüntetik a project-et, azonban a Gearbox csapatorientált játéka idén megjelenik. Ha a korábbi fejlesztéseikre gondolok, ez csak siker lehet, sajnálom, hogy látványosabb videót még nem láttam belőle, azonban ettől még a lelkesedésem töretlen.

 

A Bioshock számomra megdöbbentő és lenyűgöző volt. Ezért amikor a folytatásról szóló videó még csak kamerás verzióban, de letölthető volt, elsőként csaptam le rá. Sajnos ezen kívül csak pletyka szinten lehet róla infókat szerezni, azonban mostanra már kiderült, nemcsak folytatás, de lehetséges, hogy trilógia lesz a játékból. Remélem nem kell sokat várni, hogy újra Big Daddy-k lessenek ránk a víz alatti világ folyosóin.

 

A II. világháború után újra a modern hadszíntér a helyszín. Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty új részéről még semmi infó, de ettől még tudjuk, hogy ütni fog, nagyobbat és durvábban, mint az előző Modern Warfare. A rajongók nagy örömére térnek vissza a készítők a mostani időkbe.

 

A Halo 3 az X-box egyik nagy és vezető zászlóshajója. Mivel a fejlesztők kijelentették, hogy nincs több Master Chief történet, azért még egy bőrt lehúznak a játékról, mégpedig a Halo3: ODST történettel. Ebben az Orbital Drop Shock Trooper osztag tagjainak bőrébe bújhatunk bele, a világ, a grafika és a játék megmarad az eredeti Halo világnál, csak a szereplő lesz más.

 

Igen, mondhatni nagy hatást gyakorolt rám az első és egyetlen trailer a játékból. Ezért is került fel a listámra, mint a 2009-es év egyik várt játéka. A földrengés utáni városban a túlélők és a főszereplő viselkedése is kiszámíthatatlan, hiszen akár egy üveg vízért is bármit megtennének, nekünk pedig ezek alapján kell majd reagálnunk, felhasználva a gyűjtött tárgyakat és a körülöttünk lévő dolgokat.

 

Folytatások. Nem meglepő, hiszen a nyerő szériát folytatni kell, így gondolhatták a CapCom-nál is, amikor a Resident Evil folytatásáról döntöttek. Az Afrikában játszódó akciójátékban a T-vírus, zombik és dühös falusiak lesznek ellenfeleink. Számomra utoljára a GOW2 videói tettek ilyen benyomást, a grafika, a hangulat, a játékmenet, briliáns. A csapatjáték pedig tovább erősíti a CapCom szépségét.

 

Akinek bejönnek a Splinter Cell és hasonló lopakodós játékok, annak az új, kincsvadászos Uncharted is tetszeni fog. Nathan Drake, aki Marco Polo eltűnt hajóinak nyomát keresi a játékban falat mászik, ugrál, lopakodik és egyéb ügyességi feladatokat végez, mindezt gyönyörű helyszíneken.

A február közepén megjelenő Race Pro első videói nagyon megtetszettek. Állítólag az út és időjárás viszonyok is közrejátszanak majd egy-egy futam elvesztésében, vagy megnyerésében. Sajnálatos, hogy csak X-box-ra jön ki.

Folytatódik a Halo történet is, azonban most nemcsak FPS, hanem RTS is készül a nagysikerű játékból. A történet szerint 20 évvel járunk az első Halo epizód előtt, tehát egy előzményről van szó. Az irányítás a videók alapján nem derül ki, hogy milyen lesz, azonban a grafika és a játékélmény jónak tűnt.

A nagy sikerű Starcraft folytatása is idén érkezik majd. A Blizzard üdvöskéjének folytatására nagyon sokat kellett várni, de az előzetes videók alapján megérte. 3 részben érkeznek majd a játékok, első körben a Terran-ok történetét tudjuk majd kipróbálni.

A Stormrise című játékot csak nemrég fedeztem fel, nagyon jónak tűnt a képek alapján, egy teljesen új irányítást kapunk és bámulatos játékmenetet ígérnek a készítők.

A Playstation nagy húzóneve a Tekken, idén X-box-ra is megérkezik. A 6. rész újítása az összetettebb karakterek és a 42 választható harcos. Én magam már sok jót hallottam a sorozatról, így kíváncsian várom.

A PC-re, PS3-ra és X-box 360-ra készülő Wheelman-ről pont a napokban adtakhírt a fejlesztők, hogy késik kicsit, így nem februárban, hanem márciusban fog a boltok polcaira kerülni. Ebben a remeknek tűnő kis játékban, Barcelonában autózhatunk Vin Diesel digitalizált képmásának bőrébe bújva. Ígéretesnek tűnik.

Címkék: game galeria

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr73871471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása