Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Játékhírek röviden

2008.12.01. 10:12 | matareseklan | 1 komment

A hosszú hétvége és a nagy csönd után, most extra frissítéseket fogok végrehajtani… Hát érződik a vásárlási láz, úgyhogy kevesebb időt tölt az ember a gép előtt…

Véget ért a formátum háború, azonban a Blu-Ray sora csak most kezd fellendülni (a gazdasági válság mond valakinek valamit?). A most nyilvánosságra került eladási adatok alapján a Sony szépsége a múlt hónapban 2,3 millió darab eladásánál állt meg. Most persze a lemezről és nem a lejátszókról van szó. Még a formátum háború előtt ez a szám, a félmilliót is éppen csak súrolta. Azonban ezután, és egy kis áresést követően a BRD belendült, egyenes út vezet számára a csillagok közé.

A C&C nekem régebben nagy kedvencem volt. Bár az új rész a notin nem nagyon menne el full grafikával, lejjebb meg minek vegyem, most esély van az X-box-os kipróbálásra. Az X-box Live MarketPlace-n ugyanis elérhető vált az új játék demója. A Red Alert 3 gyönyörű grafikával, vadi új történettel és új egységekkel vár mindenkit, aki le akarja tölteni. A demó tartalmazza az intrót, egy szovjet és egy szövetséges küldetést, meg egy tutorialt.

A GTAIV PC-s megjelenése közeledik és emiatt a napokban nagy nagy hírverés volt a játék háza körül. A készítők bejelentették, hogy SecuRom védelmet fog kapni a játék. Ez már korábban is felvetődött, de kérdéses volt, hogy akik a legális verziót megveszik, nem járnak-e rosszabbul, mint akik letöltik (nevetséges…, ha már kiadok 10.000Ft-t egy játékért). A kiadó most elmondta, hogy felhasználó barát lett a védelem. Tehát a megvásárolt játékot akárhány gépre akárhányszor fel lehet telepíteni, de minden egyes install után az interneten kell regisztrálni a játékot, tehát internet-kapcsolat nélkül nem tudunk eljutni Liberty City legújabbkori változatába... kivéve azt az esetet, ha egy ismerősünk gépén aktiváljuk a saját játékunkat. Ez a lehetőség tehát adott lesz, az aktiváláskor, bármely gépen kapott kóddal a saját gépünkön is tudjuk aktiválni a játékunkat. A játék futtatásánál a lemez a meghajtóban kell legyen. A lényeg, hogy ha eltávolítjuk a játékot, akkor a legközelebbi telepítéskor már nem kell még egyszer aktiválni.

A Midway Games bejelentette, hogy fejlesztés alatt áll náluk két darab olyan játék, ami nemcsak a Gears of War 2-t taszítja le a képzeletbeli trónról, de igazi világrengető ötlettel és grafikával fog megjelenni. Hivatalos bejelentés és képek, vagy videók még nem kerültek fel a netre a játékból, hát mondani bármit lehet, kíváncsian várjuk az infókat.

A XVIII. században, a Francia forradalom idején fog játszódni az Assassins Creed folytatása. Körülbelül ennyi infó van a játékról, se platform, se megjelenésről nincs külön hír. A készítők hivatalos bejelentése múlt héten történt meg, szóval ez már nem csak pletyka.

A magyar fejlesztésű Codename: Panzers – Cold War kiadóra talált, mégpedig az Atari személyében. Hirtelen napvilágra került infó után még egy hírmorzsa, garantálják a jövő év februári megjelenést. Bár a fejlesztő csapatot már szétbombázták, valószínűleg már csak az utolsó simítások vannak a játékon, és piacra kerülhet.

A Resident Evil 5. részére már csak pár hónapot kell várnunk, de addig is a készítők egy demóval fognak minket megörvendeztetni. A látott képek és egyes híroldalak leírása alapján a játék nagyon ütős lesz, alig várom, hogy kipróbáljam. A demóban két pályán keresztül tudunk majd a főhőssel és partnerével ellenfeleket irtani. Nem véletlenül írtam, hogy „ellenfél” és nem „zombi”, hiszen a játékban bőven lesz alkalmunk rossz indulatú embereket kicsinálni, és a zombik fejtelenítése csak hab a tortán.

Címkék: game

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr41797461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vape 2008.12.01. 15:56:51

Már Dömi is HD-ben nyomja az ipart, megvette a Blu-ray-es kis háziketyeréit :) Tehát elindult valami... :D
süti beállítások módosítása