Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Hétközi mozizás

2010.11.09. 23:14 | matareseklan | Szólj hozzá!

Múlt héten úgy alakult, hogy kicsit olcsóbban tudtunk mozizni, így kihasználva a lehetőséget, megnéztünk pár filmet. Az első, és talán legszínvonalasabb, a Terhes Társaság című vígjáték volt. Az ismertebb nevek Robert Downey Jr.  és Zach Galifianakis a főbb szerepekben. Ez utóbbi színészt a tavaly nagy sikert befutott Másnaposokból  ismerhetjük, azonban ebben a filmben is hasonló karaktert alakított, méghozzá remekül. A mozitól kicsit féltem, egyrészt vígjáték, így ha mindenki röhög a poénokon, utána körülbelül semmit sem fogunk érteni, másrészt lehet bukta a film, akkor meg kiszórt pénz volt az ablakon. Szerencsére egyik félelmem sem igazolódott be, így egy jót szórakoztunk, egy Másnaposokat megközelíteni nem tudó vígjátékon, de a két főszereplő és a megírt szövegek így is jól helytálltak.
 
Megnéztem a GRU című animációs okosságot is, ami sajnos barátnővel nézős film lett volna, akkor talán annyira nem unom meg. Kicsit nyálas, kicsit érzelgős, túl cuki lett a film ahhoz, hogy bármi olyan érzelmet kiváltson belőlem, ami miatt azt mondanám, hogy igen, ez kell nekem dvd-n is. A filmből egyedül a kis sárga lények jelentettek felüdülést, azok viszont marha jópofák voltak. Egyszer meg lehet nézni, de ha mégsem, akkor sem veszítünk semmit, itt nagyon a fiatalabb korosztály volt megcélozva. Jah, arról nem is beszélve, hogy 3D???? Hol volt itt 3D? Sehol. Mindegy.
 
Kicsit sorozatoztam is a héten, így tudtam most szert tenni a The Walking Dead című, Frank Darabont nevével fémjelzett horror sorozatra. Igen, a zombik már a sorozatokat is ellepik, azzal a különbséggel, hogy itt egész jó karakterek, élvezhető történet, és jó szórakozás az a 45 perc, amit az adott résszel töltök. A kómából ébredő zsaru lehetne kicsit jobb színész is, de azt hiszem csak szokni kell, hiszen eddig két rész van a hátam mögött, ebből még bármi lehet.
 
Kedvenc amerikai focis sorozatom is folytatja útját, így a Friday Night Lights 5. évadjába is belekezdtem. Bár a feliratra többet kell várni, mint más sorozat esetében, azonban a filmes stáb körülbelül ugyanaz maradt, így a minőség már a megszokott. Kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki ebből az évadból a készítők, mivel azt rebesgették, hogy ez lesz az utolsó évadja a Dillon Lions-nek.
 
Az egyik külföldi adó elindította a The Avengers című sorozatot, ami a magyar fordításban A Bosszú Angyalai nevet kapta. Bár sem feliratot, sem a teljes sorozatot nem láttam még, amit végig tudtam nézni (első 4 rész), az nagyon tetszett. Sajnos az animáció nem egy Justice League, azonban a Marvel Univerzum sok-sok hőse és a még több rosszfiú, mindenért kárpótol. Remélem dvd-n megjelenik nálunk, ahogy az Újvilág Bosszú Angyalai 1-2 is. 

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr252437338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása