Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

  • doggfather: Árpád atyánk mielőtt a Hortobágy villanyoszlopai közé lovagolt volna, Japánban, illetve Ázsiában k... (2020.07.29. 15:16) A ninja színre lép
  • pro need for speed hun: a kocsikat csak gyorsversenyben használhatod (2012.12.31. 14:54) NFS - Undercover kódok
  • r.edina: Kedves Szerkesztő! Egy banneres együttműködéssel kapcsolatban kerestem meg Önt! A részletekkel ka... (2011.05.26. 11:02) Teszt: Dead Space 2 (Xbox 360)
  • szürkebarát: Egész jó könyv (azóta van két másik is a Splinter Cell sorozatban), de messze nem olyan jó(k), min... (2010.12.12. 17:34) Splinter Cell - A sejt
  • Mr. Láb: Ehhhehe jó kis kép. Kissé eltángálták a Qb-t:D:D (2010.10.11. 11:39) Kezdődik az új NFL szezon
  • Utolsó 20

Filmek, amiket láttunk

2010.08.08. 11:04 | matareseklan | Szólj hozzá!

Kutyák és macskák 2 – Az első rész tűrhető poénjai és a rengeteg kutya és macska szerepeltetése után, úgy gondoltam, hogy a második résznek is adhatunk egy esélyt. A filmet egyértelműen a fiatalabb korosztálynak címezték a készítők, a poénok, a beszélő állatok, leginkább nekik lesznek szórakoztatóak. Én felnőtt fejjel csak néha mosolyogtam, és még kevesebbszer nevettem a filmen. Azonban a kutya, macska, galamb hármas és a Mission: Impossible és James Bond jelenetek bejövősek. A film mindent összevetve egyszer nézhető.
 
Drágán add a rétedet – Brendan Fraser meghízott. Nem kicsit, nagyon. A legújabb filmjéből pedig kb. ennyi maradt meg bennem. A múmia óta nem szerepelt jó filmben a színész, és ezt most odáig tetőzte, hogy az imdb-n a top 10-es legrosszabb filmek között szerepel az új alkotás. Ez a film max a Bebe tv által megcélzott 3-5 éves korosztálynak való. 80 percen keresztül ülni és szenvedni, ahogy az állatok szívatják Fraser-t, hát sok volt. Nem poénos, nem vicces, szar!
 
A szupercsapat – Ki ne követte volna szemmel az én korosztályomból a legendás A-team-et? A német RTL vetítette korábban a sorozatot, és nagyon régóta tervbe volt véve, hogy egy egész estés mozit is készítenek hálivúdban. Bár az előzetesek alapján egyértelműen egy tévésorozat-remake akciófilmesítésének tűnt, ám nemcsak ennyiről van szó. A film sodró lendületű, tele akcióval és jó poénokkal. Joe Carnahan rendező egy egész jó remake-t készített, a régi sorozat néha bárgyú dolgait maga mögött hagyva. Bár az eredeti színészeket nem sikerült felülmúlni, azért láttunk már rosszabb feldolgozást. Szerencsére, a terv működött, a film nem lett olyan rossz, mint gondoltuk.
 
Eredet – Az Inception beharangozása és a film körüli hype olyan mértékű volt, hogy elkezdtem nem hinni a filmben. Sőt! Mostanában a nagy hírverést kapott mozik és ütős trailer-ek után szinte mindig csalódtam. Azonban ez a film olyan mély benyomást tett rám, olyan siker számomra, hogy kétszeri mozi látogatást is megér. Ez azért van, mert másodszorra megnézve még több dolog jut eszünkbe és még több dolgon gondolkozunk el (akár a Mátrix-nál, vagy a Viharszigetnél). A színészek, a helyszínek (többnyire az álomban), a zene jó lett, de ami még jobban kiemelendő, azok az akciójelenetek. Nolan hozta a Batman – Sötét Lovag szintjét, így a film utolsó 20-30 perce olyan energialöket, aminél minden körmünket lerágjuk. Sokat kell gondolkozni, és nem biztos, hogy az lesz a vége, amit látunk, vagy amit hiszünk, vagy amit hiszünk, hogy látunk.

 

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://matareseklan.blog.hu/api/trackback/id/tr482206981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása